REIKI

VAI VOUA CELOR CARE AVETI CHEILE IMPARATIEI, DAR NICI VOI NU INTRATI, NICI PE ALTII NU LASATI SA INTRE!

marți, 12 ianuarie 2010

Initiere in Ordinul Arhanghelului MihailEU SUNT Arhanghelul Mihail.Dacă sunteţi pregătiţi pentru acest dar şi pentru această profundă iniţiere în Ordinul Arhanghelului Mihail şi a legiunilor sale de lumină, vă rog să citiţi şi să afirmaţi următoarea declaraţie:


Îmi recunosc divinitatea. Îmi accept dreptul divin din naştere ca şi cocreator cu Dumnezeul nostru Mamă/Tată şi cu Supremul Creator pentru a asista în manifestarea Raiului pe pământ. Accept sabia Arhanghelului Mihail ca pe un simbol al valorii şi demnităţii mele. Promit să folosesc energiile Primei Raze a Puterii, Voinţei şi Autorităţii cu iubire şi compasiune pentru binele cel mai înalt al întregii creaţii. Flacără Sacră din Inima lui Dumnezeu, arzi prin şi împrejurul fiecărui electron de energie cosmică pe care l-am eliberat vreodată sau pe care l-am manifestat şi care nu reprezintă perfecţiunea. Transmută acum cauza, esenţa, înregistrarea şi memoria fiecărui gând, cuvânt, acţiune, sau sentiment pe care l-am exprimat vreodată şi care mă împiedică să-mi cunosc şi să-mi accept adevărata mea identitate ca extensie divină a Dumnezeului nostru Mamă/Tată. Cer ca, începând din acest moment, Flacăra Violet a iertării să ardă prin şi de jur împrejurul meu, extinzându-se cu fiecare moment până la maximul permis de legea cosmică, până când voi fi eliberat de orice credinţă care nu reprezintă realitatea naturii mele divine perfecte. EU SUNT prezenţa lui Dumnezeu manifestată în lumea fizică a formei şi îmi accept dreptul meu divin din naştere şi misiunea mea, ACUM! ŞI AŞA SĂ FIE! ŞI AŞA ESTE! EU SUNT CEEA CE SUNT!

10 comentarii:

 1. Buna. Ma numesc Mihai. Poate doar o coincidenta de nume cu Arhanghelul Mihail. Cert este ca, nu o data am citit despre El... este posibil sa fac si eu parte intre cei care doresc initierea? Adresa mea de e-mail: drinovan.mihai@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna, ma numesc Marius Stefan, doresc si eu sa primesc initierea in Ordinul Arhanghelului Mihail. E-mailul meu este no.entrance@yahoo.com Pace si lumina!

  RăspundețiȘtergere
 3. salut, sunt Cichi Patricia si doresc sa primesc initierea in ordinul Arhanghelului Mihail, pa007trik@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna,
  Sunt Alina Roman si as dori sa primesc initierea in ordinul Arhanghelului Mihail. multumesc. alina_ro_05@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 5. Pace si lumina in lumile vazute si cele nevazute! Am acceptat darul meu divin, am acceptat initierea in Ordinul Arhanghelului Mihail citind declaratia. Astept schimbarile interioare...
  Florin

  RăspundețiȘtergere
 6. Ma reintorc sa va spun ca schimbarile au inceput. In 21 Octombrie am citit si acceptat initierea in Ordinul Arhanghelului Mihail. In luna Ianuarie am aflat ca o persoana draga si foarte apropiata mie mi-a facut mult rau si ma chinuiam de atunci incoace sa o iert. Nu am reusit insa sa o fac pina in 21 Octombrie. Nu a existat zi in care sa nu gindesc, noapte in care sa nu visez la ceea ce mi s-a intimplat. Din 21 Octombrie incoace mi s-au linistit gindurile, ma simt eliberat iar cind ma gindesc la lucrurile intimplate nu mai sint implicat emotional. Reusesc sa privesc cu detasare si compasiune spre aceea care mi-a provocat durerea. Initierea in acest Ordin prin doar citierea cu seriozitate a rindurilor de mai sus mi-a ajutat nespus de mult. Pace si lumina in Ceruri si pe Pamint!

  RăspundețiȘtergere
 7. doresc initierea in ORDINUL ARHANGHELULUI MIHAIL. EMAIL :catalinradoihome.rc@gmail.com
  tel: 0755256690

  RăspundețiȘtergere
 8. doresc initiaerea in ORDINUL ARHANGHELULUI MIHAIL

  TEL0740199047-DIACONU OCTAVIAN MIHAI
  arisdiaconu@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 9. doresc initiaerea in ORDINUL ARHANGHELULUI MIHAIL

  TEL0740199047-DIACONU OCTAVIAN MIHAI
  arisdiaconu@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 10. Ma numesc Botoc Paul Ionut si mi-am descoperit menirea sa fiu in ORDINUL ARHANGHELULUI MIHAIL
  TEL: 0757/176.701

  RăspundețiȘtergere