REIKI

VAI VOUA CELOR CARE AVETI CHEILE IMPARATIEI, DAR NICI VOI NU INTRATI, NICI PE ALTII NU LASATI SA INTRE!

miercuri, 20 ianuarie 2010

KARUNA REIKI






























"Karuna" este un cuvant sanscrit, folosit in Hinduism, Buddhism si Zen. El desemneaza, ca notiune, orice actiune menita sa diminueze suferinta altora si poate sa aiba, de asemenea, sensul de "actiune plina de compasiune".

Bun...

CE ESTE KARUNA?

KARUNA REIKI este un system care este recomandat ca si orice alt sistem tuturor persoanelor care isi doresc sa evolueze spiritual, sa-si vindece ranile cu iubire si compasiune la un grad crescut, dar si sa-i ajute pe altii sa faca asta. Deci putem spune despre acest sistem ca este o extensie a iubirii si intelepciunii.

Pentru ca noi suntem universul in miniatura practic, vindecandu-ne pe noi participam la vindecarea globala...vindecand si pe altii nu mai are rost sa spun.Karuna este sistemul care conform filosofiei budiste te invata sa traiesti clipa prezenta si sa triesti renasterea spirituala.

DE UNDE VINE?

Sistemul Karuna a fost descoperit de William L. Rand. Simbolurile au fost canalizate de mai multi maestri Reiki: Marcy Miller, Kellie-Ray Marine, Pat Courtney, Catherine Mills Bellamont si Maria Abraham. William a folosit aceste simboluri si le-a descoperit valoarea, atat in ce priveste uriasul lor potential cat si faptul ca ele au mai fost folosite si anterior. El a meditat asupra lor si a fost indrumat sa descopere tehnicile de acordare-initiere si sa numeasca acest sistem nou Karuna Reiki®. Unele din simbolurile folosite in Karuna Reiki® sunt folosite in alte sisteme, dar nu au aceeasi eficacitate sau aceeasi actiune vindecatoare ca in Karuna Reiki.

CINE POATE PRACTICA?

Poate fi practicat de oricine...orice religie, orice tara, orice nationalitate.Nu conteaza sexul sau credintele politice si filosofice.

SISTEMUL

KARUNA REIKI-se imparte in 3 grade.

1.Gradul 1-contine 4 semne sau simboluri :ZONAR, HALU, HARTH, RAMA

2.Gradul 2-contine alte 4 simboluri: KRIYA, IAVA, SHANTI, GNOSA

3.Gradul de maestru


1.Gradul 1


ZONAR

Zonar este un simbol care este folosit la inceputul unui tratament cu Karuna Reiki cu scopul de a pregati in vederea vindecarii profunde.

-Este un simbol care da acces la Lumina cerului 5 si anume la energiile arhanghelului Gabriel

-aplicat pe pacient are propritatea de asemeanea sa reduca durerea, deci practic se comporta ca un anestezic

-Zonar lucreaza la nivel celular si de Adn unde este stocata karma si informatiile karmatice ale persoanei(vindeca atat problemele din alte vieti cat si problemele din copilarie si din viata actuala)

-ne ajuta sa ne schimbam sis a gasim solutiile ideale pentru probleme

-folosit impreuna cu Halu actioneaza eficient in sensul refacerii campurilor afectate din diverse motive

HALU

-Ca si symbol seamana cu Zonar doar ca are niste elemente noi si se poate spune astfel ca ii devine complementar pentru ca vindeca la niveluri profunde .

-Este utilizat si da rezultatea in vindecarea mentalitatii si infoenergiilor negative.Structurile malefice mentale induse si autoinduse care ne deformeaza capacitatea optima de percepere a realitatii.

-Este util in vindecarea Umbrei care depoziteaza de fapt toate nemultumirile, frustrarile noastre si in general toate sentimentele de la superficial pana la profound negative, onstiente sau inconstiente despre noisi perceperea celor din jur.

-Halu da acces la energiile vindecatoare ale arhanghelului Rafael.

-Folosit impreuna cu Zonar poate actiona efficient la tratarea abuzurilor care tin de Chakrele 1 si 2…in special putem vorbi de abuzuri de natura sexuala sau fizice.

-Tot asociat impreuna cu Zonar sunt foarte eficiente in atacurile psi(pentru recuperarea in urma acestora si contracararea lor) si in chirurgia psi deoarece pot condensa intr-un anumit punct o cantitate foarte mare de lumina, deci actioneaza bine asupra tumorilor, chisturilor si in general in condensatiile de energie negative

HARTH

-Ca si symbol este simbolul care da acces la energiile si cerul Maicii Domnului fiind un symbol de cer 10

-se poate folosi in tratarea sufletului, recuperarea (pentru cei care il au pierdut din diverse motive) impreuna cu Shika-sei-ki din Reiki

-Este o lumina care lucreaza cu compasiune si iubire neconditionata de aceea se poate utilize in orice tratamente

-Se poate utiliza in relatii pentru sustinerea, revitalizarea lor si buna functionare fara a trece peste Liberul Arbitru favorizand sentimentele de iubire si compasiune

-poate si folosit in vindecarea dependentelor si la cultivarea obiceiurilor bune.

-se pot contacta si trimite lumina fiintelor de natura spirituala si multumi pentru binecuvantari si ajutor oferit noua pentru a ne ajuta pe noi insine sip e cei din jur

RAMA

-Rama este un symbol care ajuta la vindecarea chakrelor inferioare (care tin de teluric)

-Este numit si simbolul Arhanghelului Mihail si onecteaza la o energie masculina care ofera putere, concentrare, limpezimea mintii, coerenta si peceptia exacta asupra fenomenelor si a vietii din jurul nostrum

-Favorizeaza impamantarea, deci aplicat pe chakrele picioarelor da o conexiune cu energiile pamantului si o conectare cu realitatea, deci aducem pacientul cu “picioarele pe Pamant”

-Ne ajuta in indeplinirea misiunii personale pentru ca armonizeaza chakrele superioare cu cele inferioare

-Curata spatiile daca este aplicat in colturile camerelor si la mijlocul acesteia

-Taie stringurile si legaturile malefice, legaturile Karmice daca problema care le-a cauzat a fost rezolvata Rugandu-l pe arhanghelul Mihail sa faca asta pentru noi

2.Gradul 2

GNOSA


Este un symbol care de obicei se aplica pe chakra 6 pentru a limpezi mintea si a inclina persoana spre claritate in gandire si decizii,spre la o mai buna comunicare cu Eul superior si cu ghizii spirituali.(impreuna cu Rama da rezultate foarte bune)

Este un symbol folosit totodata pentru facilitarea coerentei in exprimare si scris.

Ajuta la o mai buna concentrare,comunicare si sporeste capacitatea de invatare daca este aplicat pe pacient si pe carte din care citeste sau invata, intre el si un maestru.

Te poate ajuta de asemenea sa te indrepti spre sursele de informare optime ajuta si sinspira in activitatile de cercetare in orice domeniu.

Imbunataeste creativitatea si ajuta de asemenea in deprinderea unor sporturi,artelor martiale,dansurilor.

KRIYA

Este un symbol care se aplica pe picioare pornind de pe solduri cu ambele palme o data si finalizandu-se cu spirala pe laba piciorului. Este ideal pentru conectarea cu pamantul sau impamantarea.

Este de asemenea un symbol care se foloseste pentru materializarea scopurilor.este util in cazul proiectelor Reiki.Ajuta de asemenea la gasirea obiectelor pierdute.

Actioneaza in general pentru Binele Nostru Suprem si al Celorlalti.

Ajuta la ierarhizarea propriilor ganduri si idei in prioritati,cele care ne sunt foarte benefice si care ne sunt de folos.

Poate ajuta la vindecarea Lumii si a umanitatii in esenta pentru conlucrarea in armonie deplina...

IAVA

Lucreaza foarte bine pe vointa si pe liberul arbitru al omului.Te ajuta sa-ti traiesti viata dupa propriul plac.

Curata foarte bine modele comportamentale malefice.

Inlatura codependentele de la nivel subconstient unde in mod uzual sunt atasate ca programe sau subprograme, sau in urma conventii stabilite intre persoane.De cele mai multe ori este o conventie subconstienta care afecteaza ambele parti.

Permite eliberarea sentimentelor de vinovatie fata de sine si fata de cei din jur si care ne afecteaza si limiteaza libertatea spirituala si de cele mai mute ori opresc din evolutie si sustin perpetuare codependentei.

Iava da forta materializarii planurilor si ajuta la trecerea peste impedimente.

Impreuna cu harth este utilizat la vindecarea dependentelor.

SHANTI

Shanti este simbolul care adduce in viata noastra linistea si pacea mult dorite.Prin asta ma refer atat la o pace sufleteasca(folosit impreuna cu harth pe inima) cat si la pacea mintii folosit pe chakra 6.

Ajuta la eliberarea prejudecatilor si la netezirea drumurilor in viata.

Vindeca trecutul prezentul si viitorul,vindeca temerile, spaimele si fricile si instaureaza liniste pace si iubire neconditionata.

Ajuta la eliminarea insomniilor si la solutionarea crizelor de panica. Ajuta in cazul cosmarurilor si a oboselii cronice.

Shanti ne ajuta sa traim clipa iar impreuna cu kryia ajuta la netezirea drumurilor, fara zdruncinaturi, fizice, emotionale si intelectuale si indeparteaza obstacolele.

Daca se mediteaza asupra lui ajuta la curatarea chakrei Ajna sau al treilea ochi(chakra6).


GRADUL DE MAESTRU

SIMBOLUL AUM-SAU OM



















RAKU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu