REIKI

VAI VOUA CELOR CARE AVETI CHEILE IMPARATIEI, DAR NICI VOI NU INTRATI, NICI PE ALTII NU LASATI SA INTRE!

vineri, 19 noiembrie 2010

Cronicile Akashe si ordinul Arhanghelului Uriel











CE SUNT CRONICILE AKASHE?

Akash din sanscrita este tradus "substanta primara"

Cronicile Akashe mai sunt numite si "Cartea vietii", "Constiinta Cosmica", "Constiinta Universala", Subcontientul colectiv, Cronica sufletului.

Reprezinta cunoasterea tuturor lucrurilor din trecut, prezent si viitor.

In aceasta Cronica sunt inregistrate toate gandurile, cuvintele si actiunile intreprinse vreodata. Acolo sunt inmagazinate toate experientele umane traite vreodata si toate evenimentele.

Unii spun ca Cronicile Akashe sunt similare cu contiinta colectiva.

Conform unor teorii se spune ca pe pamant locul unde se afla aceste portaluri de acces la Cronici s-ar afla pe langa Sfinx, undeva intre piramide.

In aceste cronici sunt inregistrate toate talentele si toata cunosterea. In realitate aici nu este vorba despre o carte in sine sau un pergament asa cum 'vede' toata luma ci este vorba despre o vibratie energetica. Aceasta vibratie energetica se poate traduce prin imagini, semne, simboluri, imagini si chiar limbi pe care mintea de cele mai multe ori nu le poate intelege.

Fiecare persoana poate accesa propria cronica.

Accesul in cronicile altora se poate face doar prin Sinele Superior al persoanei respective, sau Sinele Superior al persoanei respective sa urce la nivele spirituale mai inalte pentru acces (Cu permisiune neaparat)

Accesul la aceasta energie va face mai responsabili de informatiile pe care le afkati si de modul in care o sa le dati mai departe celor din jur si o sa va ajute sa intelegeti mai bine natura umana.

Este un racordaj deosebit deoarece totodata sunteti conectati la energia Arhanghelului Uriel care este pazitorul acestei cronici.

Uriel este unul dintre cei mai “vârstnici” îngeri ai tradiţiei religioase şi mistice, adesea enumerat împreună cu Michael, Gabriel şi Rafael. Cei patru guvernează direcţiile cardinale, anotimpurile, semnele zodiacale, cele patru elemente, cele patru direcţii ale omului, împreună cu celelalte atribuţii cvadruple. Numele său în limba ebraică înseamnă “Lumina lui Dumnezeu” sau “Lumina mea este Domnul”, unii interpretându-l şi ca “Focul lui Dumnezeu”. Uriel este arhanghelul pământului şi focului în acelaşi timp.

Concluzie

Prin racordarea la aceste energii incepem sa descoperim cine suntem si ce cautam si ii putem ajuta si pe altii sa faca asta.


(Toata lumea sustine ca romanii sunt un popor foarte spiritual si ca se intampla fenomene spirituale deosebite in Romania...ma intreb...este oare intamplator ca exista un Sfinx si in Romania in muntii Bucegi si una dintre teoriile cunoscatorilor sustine ca acolo s-ar afla de pe timpul dacilor un portal de trecere intre dimensiuni?!)

Un comentariu: