REIKI

VAI VOUA CELOR CARE AVETI CHEILE IMPARATIEI, DAR NICI VOI NU INTRATI, NICI PE ALTII NU LASATI SA INTRE!

sâmbătă, 17 aprilie 2010

SHAMBALLA MULTIDIMENSIONAL HEALLING


Shamballa MDH

Privit prin prisma şcolilor mistice şi esoterice cu mult anterioare şcolii Reiki fondate de maestrul Mikao Usui, sistemul Shamballa MDH aduce în lumea pragmatică Reiki o serie de cunoştinţe esoterice occidentale, preluate din Cabala şi Alchimie, şi oferă nu numai tehnici de vindecare şi de evoluţie spirituală, ci şi o ontologie a universului în care trăim.
Shamballa este cunoscută în tradiţia esoterică a popoarelor din nordul Indiei şi Tibet ca fiind tărâmul celor iluminaţi. Acolo îşi au sălaşul o serie de Maeştri Spirituali care ajută omenirea în dezvoltarea şi evoluţia ei spirituală - aceştia fiind cunoscuţi, de regulă, sub denumirea de Maeştri Ascendenţi.
Maestrul Ascendent Saint-Germain a adus din Atlantida un sistem de vindecare cu 22 de simboluri menit să ajute la ridicarea vibraţiilor spirituale ale tuturor fiinţelor. El a format un grup de învăţăcei numit “Aspiranţii” care, înainte de cataclism, şi-au urmat maestrul şi au părăsit Atlantida pentru a se stabili în Tibet. Ajunşi acolo au încercat să-şi continue munca de ridicare a conştiinţei spirituale.
Există maeştri care utilizeză denumirea de Shamballa Reiki, în timp ce alţi maeştri folosesc numele de Vindecare Multidimensională Shamballa (Shamballa MDH). Utilizarea celui de-al doilea nume este corectă.
Sistemul Shamballa lucrează cu un mixaj de mai multe tipuri de energii, printre care se regăsesc:
1. Forţa Universală a vieţii (recunoscută sub numele de Reiki);
2. Energia Mahatma, a spiritului liber;
3. Energia Maeştrilor Ascendenţi;
4. Energia Conştiintei Hristice;
5. Energia Arhanghelului Mihail;
6. Energia argintiu-violetă a lui Saint-Germain;
7. Energia dată de Merkaba;
8. Energia dată de tehnicile sacre Merkaba;
9. Energia dată de cele 352 de simboluri folosite în sistem.

Vindecarea Multidimensională Shamballa este un sistem integral de vindecare, atât pentru că beneficiază de o extindere a energiilor Reiki, cât şi prin faptul că suma energiilor lucrează pe mai multe niveluri. Acţiunea energiilor Shamballa se manifestă nu numai la nivel mental, emoţional şi spiritual, ci şi la cele mai profunde paliere ale memoriei celulare ale ADN-ului şi ale celor mai înalte vibraţii ale corpului energetic.
Adevăratul scop al Shamballa MDH este experienţa spirituală individuală, corelată cu o mai profundă înţelegere şi cu o conştientizare ridicată. Multe dintre simbolurile şi meditaţiile folosite sunt destinate conştientizării şi trezirii individuale.
Shamballa Reiki nu este doar un sistem de vindecare, este o cale de accelerare a dezvoltării spirituale. Lucrul cu tehnicile Shamballa MDH este de natură spirituală, dar poate fi folosit de oricine, pe orice cale spirituală. Necesită doar credinţa conectării cu Spiritul, iubire şi vindecare prin intenţie şi energie.

Ca si tratament acest sistem ajuta cel mai bine la tratarea bolilor karmice cum ar fii cancerul si leucemia, chisturile, bolile de piele, infectiile.
Ca si orice alt sistem nu poate promite vindecarea, dar cu perseverenta si constientizare poate avea rezultate miraculoare pentru ca orice boala pe care o avem este pentru ca rezonam cu ea. Deci noi suntem cauza. Cauza vine din interior si nu din exterior!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu